A Blancco felvásárolja a Tabernust | Blancco
A Blancco Technology Group kiérdemelte a CESG Commercial Product Assurance tanúsítványát
2015-08-31
Személyes adatok eladók, avagy hátrahagyott adatok lézengenek használt eszközeinken
2015-10-19
A Blancco Technology Group kiérdemelte a CESG Commercial Product Assurance tanúsítványát
2015-08-31
Személyes adatok eladók, avagy hátrahagyott adatok lézengenek használt eszközeinken
2015-10-19
Összes bejegyzés

A Blancco felvásárolja a Tabernust

Konkurensének akvizíciójával a Blancco Technology Group célja, hogy üzleti adattörlő szoftverekből és adathordozó-megsemmisítő berendezésekből álló portfólióját kibővítse lakossági megoldásokkal, és így felkészüljön a dolgok internetére.

A Blancco Technology Group bejelentette, hogy megállapodást írt alá a Tabernusszal annak felvásárlásáról. A Tabernus a minősített adattörlési megoldások egyik vezető és jól ismert szállítója. A NATO és CESG minősítések megszerzése mellett a cég számos innovatív technológiát fejlesztett ki és birtokol.

Az üzlet támogatja a Blancco ambícióját, hogy üzleti portfólióját lakossági és kisvállalati megoldásokkal egészítse ki, és felkészüljön olyan eszközök megbízható adattörlésére is, mint az okostelevíziók, az internethez csatlakozó gépjárművekben található adathordozók vagy a viselhető egészségfelügyeleti eszközök.

Sok éven keresztül két különleges vállalkozás határozta meg az adattörlési megoldások területén a sztenderdeket: a Blancco és a Tabernus” – emelte ki Pat Clawson, a Blancco technológiai vezetője. A szakember szerint a két cég termékeinek kombinálásával új, jobb megoldások jöhetnek létre.

A Tabernus korábbi elnöke, Khalid Elibiary a fogyasztói élményért felelős alelnökként csatlakozik a Blancco Technology Group menedzsmentjéhez. Az általa vezetett csapat feladata, hogy fejlessze az ügyfelek terméktámogatásának minőségét, a terméktámogatás folyamatait, és edukálja a fogyasztókat az adatvédelem kérdéseivel kapcsolatban.

Elibiary szerint rengeteg szó esik a hálózatok feltöréséről és a hackerekről, miközben a biztonsági incidensek jó része ennél a támadási módnál jóval egyszerűbb fenyegetésekre vezethető vissza. „Vezető vállalatok adatai kerülnek rendszeresen illetéktelen kezekbe, egyszerűen azért, mert az informatikai szakemberek nem tudnak eleget az adattörlési módszerekről, nem implementálják és nem monitorozzák az adattörlés folyamatait” – hangsúlyozza a szakember.

A Blancco felvásárolja a Tabernust
A weboldalon sütiket (cookie) használunk, melyek segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával elfogadja Adatkezelési tájékoztatónkat.