Blancco Drive Eraser

A Blancco Drive Eraser vezető termékünk, melynek segítségével az adatokat megbízhatóan és gyorsan törölheti a munkaállomásokról, a mobil munkaállomásokról, a szerverekről és a kiszerelt merevlemezekről.

A Blancco Drive Eraser egy teljesen automatizálható, központilag menedzselt adattörlési megoldás, mely élenjáró technológiát és magas produktivitást nyújt szervezete számára.

A piac legfejlettebb adattörlési megoldásaként az új generációs Blancco Drive Eraser választ ad a szervezetek összetett igényére a komplex adattárolási környezetek törlésének megvalósításával kapcsolatban.

A Blancco a világ vezető hardver- és szoftvergyártóival működik együtt. A Blancco Drive Eraser kiterjedt hardvertámogatása lehetővé teszi a RAID konfigurációk lebontását is. Széles körben támogatjuk a személyi számítógépeket, a notebookokat és az adattárolókat.

Több mint egy tucatnyi elismert törlséi algoritmust támogatunk, és saját, szabadalmaztatott SSD törlési technológiával rendelkezünk.

Minden egyes adathordozó fertőtlenítéséről digitálisan aláírt, a hamisítás ellen védett, teljes körű jegyzőkönyvet állítunk ki, mely egyrészt lehetővé teszi a biztonsági szabványoknak (ISO 27001, PCI DSS) való megfelelést, másrészt lehetővé teszi, hogy a cég megfeleljen a bizonsági auditokon.

Aludjon nyugodtan, mert mi mindent törlünk

A Blancco nem csupán törli az adatokat, de úgy fertőtleníti az adathordozókat, hogy az információk semmilyen technológiával nem állíthatóak vissza. Ennek az alapja az, hogy a szoftver az adathordozók teljes felületét spciális algoritmusok szerint írja felül. A Blancco Drive Eraser 100%-ban töröl mindent a munkaállomásokról, a szerverekről és az adatközpontokban használt adattárolókról.

Technológiánkat a világ vezető biztonsági intézetei - közöttük a NATO, az FBI, az NSA és a Kürt Zrt. - vizsgálta meg, és állapította meg, hogy a Blancco segítségével törölt merevlemezekről nem lehet adatokat visszaállítani.

Teljeskörű riport minden törlésről

Szoftverünk teljes körű jegyzőkönyvet készít a sikeres törlésekről. Ez a jegyzőkönyv kulcsfontosságú szerepet játszik abban, hogy megfeleljen a törvényi előírásoknak, valamint a biztonsági auditoknak.

A Blancco Drive Eraser által kiállított riport tartalmazza a következő információkat:

  • A hardver állapota.
  • A releváns szériaszámok és eszközazonosítók.
  • A törlést elvégző személy azonosítója.
  • Az alkalmazott adattörlési eljárás megnevezése.

A Blancco Drive Eraser által kiállított jegyzőkönyv digitálisan aláírt, így védett a hamisítás ellen.

Felhasználóbarát megoldás

A Blancco Drive Eraser könnyen telepíthető és üzemeltethető. Lehetővé teszi az adattörlési eljárás konfigurálását, az egyéni mezők hozzáadását, és a választást a hagyományos, a félig automatizált és a teljesen automatizált adattörlés között.

Gyors és produktív

A Blancco Drive Eraser nagy sebességen képes egyszerre több merevlemez törlésére, így kiemelkedően hatékony megoldást nyújt. Teljesen automatizált adattörlési megoldásunk a leggyorsabb az iparágban.

Piaci előnyünket a következő tulajdonságoknak köszönhetjük:

  • A hardver teljes írási sebességét kihasználjuk.
  • Akár több száz merevlemezt törlünk párhuzamosan.
  • Az adattörlés folyamata minden egyes ügyfél igényeinek megfelelően teljes mértékben testre szabható.
  • Folyamatosan frissítjük megoldásainkat, és beépítjük a legújabb hardverillesztő programokat, hogy maximalizáljuk a biztonságot, a sebességet és a hatékonyságot.
  • A merevlemez teljes felületét felülírjuk, beleértve a HPA és a DCO területeket, az újramappelt szektorokat.
  • Kezeljük a hibás szektorokat és saját SSD algoritmussal rendelkezünk, mely lehetővé teszi az SSD meghajtók teljes területének felülírását.