Blancco Virtual Machine Eraser

A mai adatközpontokban több virtuális szerver található, mint fizikai szerver. A komplex szoftveres környezet biztonságos fenntartása és az adatok menedzselése megköveteli, hogy gondoskodjunk a megbízható törlésről is.

A virtuális gépekről és szerverekről eltávolított adatok a legtöbb esetben könnyedén helyreállíthatóak egy forensic eszköz segítségével, ha nem gondoskodunk ezek megfelelő és biztonságos, felülírással történő törléséről.

A Blancco Virtual Machine Eraser automatikusan, megbízhatóan és véglegesen semmisít meg minden adatot, ha egy virtuális gép vagy szerver törlésre kerül.

Ez lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy fenntartsák biztonságos működésüket és betartsák az adatvédelmi előírásokat.

lEgyszerű integráció

A Blancco Virtual Machine Eraser egyszerűen illeszthető a VMware és a Microsoft Hyper-V virtuális környezeteihez.

l100%-os adattörlés

A Blancco Virtual Machine Eraser 100%-ban megbízható megoldást nyújt az adatok törlésére a virtuális szervereken. Emellett a Blancco Virtual Machine Eraser átfogó riportot nyújt a sikeres adattörlésről, mely bizonyítékkal szolgál a törvényi előírásoknak való megfelelésre.

lMegfelelés a törvényi előírásoknak

A Blancco Virtual Machine Eraser megfelel minden nemzetközi sztenderdnek és előírásnak, és lehetővé teszi, hogy a szervezet is megfeleljen ezeknek. Így például megbízható és minősített megoldást nyújt a bankkártyaadatok és ügyféladatok törlésére, és használható például a PCI DSS megfelelőség igazolására. A részletes törlési jegyzőkönyv tartalmaz minden ehhez szükséges adatot, beleértve a felhasználó adatait, a fájlneveket és a törlés pontos idejét.

lRiportolás

  • Centralizált, elektronikusan aláírt riportolási lehetőségek.
  • Felhasználóbarát HTML vagy PDF jegyzőkönyvek, XML fájlok a központi jelentéshez.
  • A Windows eseménynapló teljes körű támogatása.
  • Egyéni mezők létrehozásának lehetősége.
  • A részletes jegyzőkönyvek tartalmaznak minden szükséges információt.
  • Integráció a Blancco Management Console-lal.