Blancco LUN Eraser

A Blancco LUN Eraser megbízható, minősített adattörlési megoldást kínál a nagyvállalatok adatközpontjai számára, és lehetővé teszi, hogy azok megfeleljenek az adatkezelésre vonatkozó törvényi előírásoknak.

A Blancco LUN Eraser lehetővé teszi az adatközpontok adminisztrátorai számára, hogy működő, élő környezetekben töröljék az egyes logikai meghajtók (LUN-ok) tartalmát anélkül, hogy az adatközpontot le kellene állítani.

A Blancco LUN Eraser így kiválóan megfelel a storage tárolórendszerek törlésére is, mivel a disk-ek operációs rendszerét érintetlenül hagyja, csak a logikai meghajtókon tárolt üzleti adatokat írja felül. A Blancco LUN Eraser így lehetővé teszi, hogy biztonságos módon selejtezzünk le nagy kapacitású vállalati adattárolókat is.

A Blancco LUN Eraser segítségével betarthatóak a belső biztonsági házirendek, a jogszabályok és az olyan előírások, mint a PCI DSS, a HIPAA és a SOX.

lKöltséghatékony megoldás

A Blancco LUN Eraser megbízhatóan és minősítetten törli az adatokat anélkül, hogy újra kellene építeni az adattárolót vagy meg kellene semmisíteni a felhőt.

lRészletes jegyzőkönyv

A Blancco LUN Eraser együttműködik a Blancco Management Console-lal, így az adattörlésekről részletes jegyzőkönyvet állít ki, melynek segítségével pontosan auditálható a szervezet adatkezelési tevékenysége.

lTöbb platform támogatása

A Blancco LUN Eraser törli a Windows és a Unix szerverek meghajtóit. Bármilyen logikai meghajtó vagy egyedi merevlemez törölhető, melyet Windows vagy Unix rendszerhez lehet illeszteni.

lOpcionális kiterjesztett védelem

A virtuális szervereken tárolt fájlok megbízható törlése érdekében a Blancco a Blancco File megoldást nyújtja a Blancco LUN Eraser mellé.

lTechnikai tulajdonságok

  • Gyors folyamatkezelés egyidejűleg több egység törlésével.
  • Rengeteg időt és energiát takarít meg a merevlemezek manuális megsemmisítéséhez képest.
  • Bármilyen merevlemezt töröl, melyet Unix vagy Microsoft Windows rendszerhez lehet csatolni, beleértve az IDE, a SCSI, az FC és az iSCSI meghajtókat.
  • Központi parancssoros vezérlés a rugalmas kezelhetőség érdekében.
  • Automatikus riportolás a Blancco Management Console-ba.