Blancco Enterprise Erase E800

A Blancco Enterprise Erase E800 egy szerver minősítésű, nagyvállalati megoldás az adatközpontokban jelentkező magas törlési, adathordozó fertőtlenítési igényekre. Az E800 konfigurálható a merevlemezek széles körének kezelésére, beleértve a SAS, SATA, IDE, a Fibre Channel (FC) és az SCSI lemezeket.

A Blancco Enterprise Erase tulajdonságai

  • Konfigurálható: Bármilyen merevlemez törlésére
  • Sokcélúan használható: Ugyanazon egységben egyszerre több típusú lemez törlése.
  • Hot swap kompatibilis: Arra tervezték, hogy nagy mennyiségű lemezt töröljön.
  • Digitális számozás a tálcákon: Könnyű felismerni, hogy az egyes lemezek melyik tárolóban vannak.
  • Működés a dobozból kivéve: Csak egeret, billentyűzetet és monitort kell hozzá csatlakoztatni.
  • Könnyen használható: A szoftver leképezi az üzleti folyamatokat.
  • Elektronikusan hitelesített jegyzőkönyvek: Automatikusan létrejövő jegyzőkönyvek, melyek tárolásra kerülnek, majd külső adatbázisba, a helyi Blancco Management Console-ba, vagy a felhő alapú nyilvántartásba exportálhatók.
  • Szabványos hálózati csatlakozó: Nincs igénye különleges áramforrásra.

Intenzív használatra tervezve

A Blancco Enterprise Erase E800 könnyen használható. A kezelő egyszerűen betolja a lemezeket a tálcákba, majd a rendszer felismeri a lemezt, a kezelőfelületen pedig megjelenik a tálca száma és a lemez információi. A kezelő kiválasztja a megfelelő lemezeket, majd az "Erase" gomb megnyomásával megkezdi azok fertőtlenítését.Erasure Station – törlőállomás 8-16 SAS/SATA HDD/SSD párhuzamos törlésére

A törlőállomás lehetővé teszi 8 - 16 darab 3,5”-os vagy 2,5”-os SAS/SATA merevlemez vagy SSD meghajtó egyidejű törlését. A törlést egy bootolható USB kulcsról lehet elindítani, a Blancco törlési licenceket a törlőállomás a Blancco HASP kulcsról érvényesíti.

A törlőállomás működtetéséhez nem szükséges külön operációs rendszer. Az elkészült jegyzőkönyvek visszamenthetőek az USB kulcsra, és beimportálhatóak a Blancco Management Console-ba. Az egyes tárolók a gyártó által biztosított kulcs segítségével zárhatóak.

Minta jegyzőkönyv megtekintése.

A törlőállomás részegységei

A törlőállomás konkrét specifikációja egyedileg kerül összeállításra, prémium alkatrészekről. A törlőállomást összeszerelve és letesztelve szállítjuk ügyfeleinknek.

A kiajánlott konfigurációnak nem része a monitor, az egér és a billentyűzet. A szállító fenntartja a jogát arra, hogy bármelyik alkatrész vagy részegység kifutása esetén az adott alkatrészt azzal egyenértékű vagy magasabb minőségű és funkcionalitású más alkatrészre cserélje, feltéve, hogy ez nem okoz árváltozást.

A törlőállomás ára a konkrét specifikációtól függően alakul nettó 180 ezer és 350 ezer forint között.

Bérlési lehetőség: Amennyiben nagy mennyiségű, már kiszerelt merevlemez törlését szeretné megoldani, lehetőség van a törlőállomás bérlésére is.