Bizonyítottan jó választás

A Blancco 15 éve nyújt biztonságot a vállalatok számára. Minden egyes negyedévben törlések milliói származnak a Fortune 1000 listáján lévő szervezetektől. Vásárlóink - köztük a vezető pénzügyi intézmények vagy biztosítási ügynökségek - éjszakánként mind nyugodtan alhatnak, hiszen a Blancco gondoskodik a szervezetek bizalmas adatainak törléséről.

Következzen néhány érdekes és kiemelkedő adat ügyfeleinkről:

  • A Fortune Global Top 10 vállalatból 5 a Blannco megoldásait választja.
  • A világ 10 legnagyobb bankjából 5 a Blancconak szavaz bizalmat.
  • A világ vezető gyógyszeripari vállalatainak több mint 50%-a Blancco szoftvert használ adatai megsemmisítéséhez.

Ezek a vállalatok megbíznak a Blanccoban. Miért ne csatlakozna Ön is a számos megelégedett és biztonságot élvező Blancco vásárlóhoz?

Központilag irányított, tanúsított törlési megoldás

A vállalatoknak minden egyes nap szembesülniük kell a folyamatosan növekvő adatmennyiséggel, ráadásul egyre több elektronikus eszköz közül választhatunk, ami még több törölni való adatot eredményez. Ha a már nem szükséges információk nem megfelelően kerülnek megsemmisítésre, akkor adatkiszivárgás történhet, ami komoly jogi és pénzügyi következményekhez vezet. Ráadásul egyre több adatbiztonsági előírásnak és szabályozásnak kell megfelelni, a legújabb rendelet például az Európai Uniótól származó adatvédelmi irányelv.

A Blancco törlési megoldásai megvédik a szervezetek bizalmas információit. A szoftverek könnyen és gyorsan integrálódnak a szervezet IT biztonsági politikájába, így nincs szükség különleges átalakításokra. A központilag menedzselhető konzol képes észlelni és ezzel egyidőben törölni többféle eszközt is - az okostelefonoktól kezdve a szervereken keresztül a vállalati adattárolókig. A Blancco automatizálta a törlési folyamatot, ezáltal növeli a produktivitást, és csökkenti az emberi hibatényező mértékét. Minden egyes törlésről részletes jegyzőkönyv készül, amely fontos eleme az auditálási folyamatnak.

A folyamatos törlés elengedhetetlen a biztonsághoz

Az adattörlés nem csak az elavult vagy az eladni kívánt eszközök esetén fontos. A biztonsághoz elengedhetetlen az elavult, ámde bizalmas információk folyamatos törlése. A Blancco fejlett adattörlési megoldásai kifejezetten az egyedi fájlok, mappák, logikai egységek és aktív rendszerek problémamentes és végleges törlésére lettek kialakítva. Lehetőség van az adatok automatikus vagy alkalmi megsemmisítésére, így időt, pénzt és erőforrásokat takarítva meg a szervezet számára.