Személyre szabott törlési megoldások a szolgáltatók számára

A Blancco széleskörű és személyre szabható megoldásokat nyújt a szolgáltató szektor minden szereplőjének. Termékeink képesek mindent megtisztítani - a legapróbb adathordozó eszköztől kezdve egészen a legnagyobb adatcenterig. Az adatmegsemmisítés történhet az adott helyen vagy hálózaton keresztül, központi menedzsment segítségével.

Szabályozások és előírások

A Blancco 15 éve nyújt segítséget a szolgáltatók számára a biztonságos adattörléssel kapcsolatban. Mindig naprakész információval szolgálunk a szolgáltatókat érintő előírásokról és szabályozásokról. A szoftvereink által készített jegyzőkönyvek fontos részét képezik az olyan adatbiztonsági előírásoknak, mint az ISO 27001, az ISO 15408, a PCI DSS, a HIPAA és a SOX.

Tanúsított törlési megoldások

A Blancco minden nemzetközi követelménynek eleget tesz az adattörléssel kapcsolatban, és ezáltal a legmegbízhatóbb adattörlési megoldás a piacon. A Blancconak több mint tíz nemzeti és nemzetközi ajánlása és tanúsítványa van, köztük olyan szervezeteké, mint a NATO vagy az Egyesült Államok Védelmi Minisztériuma.